Het goede doel

rhf logo rs

Fietsen is fantastisch, maar niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid. Zeker niet voor mensen met hersenletsel!
Fietsen stimuleert de hersenen, voorkomt een isolement en geeft een groot deel van vrijheid en onafhankelijkheid terug. Dit kan vaak alleen met kostbare aangepaste fietsen.

Opsomming van donaties en deelname aan de jaarlijkse toertocht Rondje Stelling:

Realisatie 6e editie Rondje Stelling, 2017
De 800 deelnemers aan de toertocht Rondje Stelling hebben op 3 september 2.150 euro bij elkaar gefietst voor het aangepaste fietsennetwerk van de Raisin Hope Foundation Nederland (RHF). Per deelnemer ging twee euro naar de RHF. Aangevuld met vrijwillige donaties, sponsoracties en activiteiten op de drie startlocaties werd het mooie bedrag van 2.150 euro bijeen gehaald. 
,,Wij zijn  weer erg blij met de mooie opbrengst van Rondje Stelling en willen alle fietsers enorm bedanken. Mede hierdoor kunnen wij binnenkort weer een aangepaste fiets aan ons RHF Fietsnetwerk toevoegen’’, vertelt RHF-bestuurder Verlaan. Binnen het RHF Fietsnetwerk kunnen mensen met hersenletsel gratis een voor velen onbetaalbare duofiets, driewielfiets of tandem gratis lenen.

Realisatie 5e editie Rondje Stelling, 2016
Vorig jaar hebben deelnemers aan Rondje Stelling en de RHF Bidon Challenge een driewielerligfiets bij elkaar gefietst die onlangs door de bewoners van dag- en wooncentrum Amstel-Meer in gebruik werd genomen.
Klik hier voor de publicatie in de lokale media.­