Zondag 23 augustus 2020 gaat het Rondje Stelling wederom van start. Met nieuwe routes, nieuwe startplaats en nieuwe partners belooft de achtste editie wederom een succes te worden.
De afstand van 170 km over De Stelling van Amsterdam is plaatselijk vernieuwd maar de twee afstanden van 85 km zijn geheel vernieuwd.
De startplaatsen zijn fort aan den Ham in Uitgeest en fort van Hoofddorp in Hoofddorp.

De nieuwe partner in deze editie is RTC Hoofddorp. Deze fietsclub verzorgt samen met de stichting fort van Hoofddorp de inschrijving op het geheel verbouwde fort waar terras, horeca en sanitaire ruimtes zijn gesitueerd.

De voorinschrijving opent 01-03-2020.

 

Vanwege organisatorische omstandigheden is Het Rondje Stelling van 1 september 2019 vervallen.

Het bestuur van Stichting Fortza Velo heeft door een plotseling ontstaan tekort aan kader vrijwilligers moeten besluiten om de toertocht Rondje Stelling voor de periode van een jaar on hold te zetten.
Een zware beslissing om de honderden deelnemers die jaarlijks deze toertocht met ons fietsten, te moeten teleurstellen. Wij bieden onze oprechte excuses aan voor de annulering maar anderszijdt geeft het ook weer ruimte om na te denken. 

De achtste editie van Rondje Stelling vindt plaats op zondag 23 augustus 2020.

Zondag 2 september werden loten verkocht ten bate van het Goede Doel, de Raisin Hope Foundation.De winnende lotnummers met corresponderende prijzen zijn als volgt...

Historische forten en futuristische bruggen, mooi landschap, gezelligheid onderweg en prima verzorgde routes. Een greep uit de reacties van de bijna 800 deelnemers aan de fietstocht rond Amsterdam.

De route door het platte landschap van Noord-Holland kent dit jaar ook hoogtemeters.

Het Goede Doel doet ook iets terug voor de donaties van de deelnemers aan het Rondje Stelling.

­